Naveed Ilyas Awan

Speciallæge

Jeg er født i 1978 og Cand. Med. (læge) fra 2004. Jeg er videreuddannet på sygehuse i Region Sjælland og bliver færdig med min special i almenmedicin i 2021. Gennem årene har jeg tilegnet sig bred faglig erfaring i medicinske, kirurgiske, neurologiske og psykiatriske lidelser. Efter vikariater hos praktiserende læger, købte jeg min praksis i april 2022. 

Sobia Tanwer

Speciallæge

Cand. Med. (læge) fra 2006. Speciallæge i almen medicin fra 2020.  Jeg har ligeledes arbejdet udenrigs, og har erfaring fra lægevagten. Efter en række vikariater i hovedstadsområdet, startet jeg arbejde i vores ny praksis med min mand fra april 2022.

Tugba Celik

Sekretær

Flere års erfaring fra almen lægepraksis. Dagligt er jeg i kontakt med patienterne og pårørende, både telefonisk og ved modtagelse i receptionen.

Selda Butt

Sygeplejerske

Flere års erfaring som sygeplejerske i klinikken. Gennem årene har jeg tilegnet sig viden og erfaring, således at jeg selvstændigt udfører flere forskellige konsultationer inklusive årskontroller af kroniske patienter med diabetes, KOL,hypertension og osteoporose